Home LIFESTYLE Shpallje pune: Kërkohen punëtorë në rajonin e Tetovës

Pompa e benzines & piceria “Xhezo Petrol” që gjendet në fshatin Zhelinë të Tetovës ka nevojë për 2 punëtorë në pompë dhe 1 picajoll. Të interesuarit të lajmërohen në numrin e telefonit: 071319022