Home LAJME Shpallet Republikës e Iliridës (FOTO)

Pas pak çastesh pritet shpallja zyrtare e Republikës së Iliridës në sheshin Skenderbe të Shkupit, nga Nevzat Halili dhe delegatët e tij, raporton Almakos.

Aktualisht qytetarët e mbledhur në shesh për momentin, ku janë duke nënshkruar peticionion për për themelimin e Republikës së Iliridës.

Almakos vazhdimisht do ju informoj për të rejat më të fundit, lidhur me këtë ngjarje./Almakos