Home LAJME Shkupi mbulohet nga dëbora

Moti sot në vendin tonë pritet të jetë i vrenjtë dhe i ndryshueshëm, me reshje të dëborës, posaçërisht në pjesët lindore të vendit. Gjatë pasdites vrenjtësirat pritet të zvogëlohet dhe të ketë më shum periudha me diell.
Temperaturat pritet të sillen prej -3 deri më 3 gradë, ndërsa ajo e pasdites prej 0 deri më 5 gradë celsius.
Shkupi do të ketë kryesisht mot të vrenjtë, me reshje të kohëpaskohshme të dëborës në mëngjes. Temperatura pritet të sillet prej 0 deri më 3 gradë celsius.