Home LIFESTYLE Shkup, vazhdon “mbjellja” e statujave të reja – FOTO

Qeveria aktuale po vazhdon t’i shpenzoj paratë e qytetarëve në statuja dhe përmendore kontraverse në qytetin e Shkupit.

Miliona euro po harxhohen nga arka e shtetërore për projekte që nuk gjenerojnë të ardhura apo vende të reja pune.

Sot në ndërtesën “City Galeri”, gjegjësisht në qendër, janë vendosur një lloj i ri i “shtyllave”. Shtyllat e reja në të vërtetë janë statuja, por nuk dihet se cilat figura janë vendosur sot në qendër.

3-166

1-1042

The post Shkup, vazhdon “mbjellja” e statujave të reja – FOTO appeared first on Shqipmedia.