Home LAJME Shkup: I biri sulmon të atin me thikë

policia

Shkupjani T.G (65) dhe djali i tij 41 vjecar mbrëmë kanë pasur një polemik që ka mbaruar me rrahje dhe lëndime.

I biri ka thyer derën e dhomës ka sulmuar të atin me thikë dhe i ka shkaktuar lëndimet në gojë. Pas aktit i biri ka ikur nga vendi i ngjarjes.

MPB ka konfirmuar arrestimin e të birit dhe për të njëjtin do të merren masa përkatëse.