Home LAJME Shënohet Dita botërore e refugjatëve

132802105

Dita botërore e refugjatëve-20 qershori sonte do të shënohet në Klubin e gazetarëve.

Është paraparë që fjalim të ketë përfaqësuesi i UNHCR-së Shkup, Mohamed Arif, i cili së bashku me përfaqësuesit e Shoqatës së Maqedonisë për juristë të rinj dhe Shoqatën e gazetarëve të Maqedonisë do t’ua ndajnë çmimet gazetarëve dhe fotoreporterëve nga cikli i sivjetëm i çmimeve për raportim profesional për refugjatët.

Do të ekspozohen të gjitha fotografitë e pranuara në konkursin për fotoreporterë, si dhe vizatime të fëmijëve në temë “Çka do t’ju dhuroja fëmijëve refugjatë?”.