SHENDETESI

0 851

Duke filluar nga dita e sotme, hyn ne fuqi lista e re e barnave te rimbursueshme, e...
0 1142

Farat e susamit jane perdorur per qellime mjekesore per shkak te vetive te tyre ushqyese. Keto fara...
0 947

Nga sot ne Sherbimin e Onkologjise ne QSUT “Nene Tereza” perzierja e barnave do te behet me...
0 1074

Eshte vleresuar se 1 ne 7 çifte ne mbare boten kane probleme konceptuese. Steriliteti ka ndikim te thelle...
0 1152

Mbipopullimi i paraburgimeve dhe i burgjeve me persona qe kane probleme te shendetit mendor, e ka...
0 762

Ministria e Shendetesise do te nise disa kontrolle baze diagnostikuese dhe parandaluese falas per te gjithe personat...
0 782

Profesoret e psikologjise kane bere nje loje te re, Personal Zen, qe mund te zvogeloj...
0 977

Minimalisht nxenesit e shkollave kane 2 dhembe te prishur. Shkak per kete behet kosumimi i tepert i...
0 1553

Testi NIFTY mund te kryhet pas javes se 10-te te shtatzenise, me te cilin eshte e mundur...