Home LIFESTYLE Sërgjan Kerim, punësohet në kompaninë internacionale në Tetovë

Sërgjan Kerim ish-ministri i Punëve të Jashtëm i Maqedonisë, ish-ambasador në Gjermani dhe ish-kryesues i Këshillit të Sigurimit në OKB është punësuar me honorar në kompaninë internacionale të familjes Destani nga Tetova “Ecolog-International”, shkruan revista maqedonase Fokus.

Sërgjan Kerim do të prezantojë kompaninë “Ecolog-International” nëpër botë.Shqipmedia