Home LAJME Serbia ‘de fakto’ e njeh Kosovën

Ministri i Jashtëm i Kosovës dhe ish kryeministri Hashim Thaçi deklaroi se Serbia de fakto e ka njohur Kosovën.
"Kjo po ngjet de fakto në të