Home LAJME Seancë e Komisionit kuvendor për punë dhe politikë sociale

Në Kuvendin e Maqedonisë sot seancë do të mbajë Komisioni për punë dhe politikë sociale.

Pikë e vetme në rend dite të seancës është Propozim-ligji për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për sigurim material të personave të papunë për shkak të privatizimit të ndërmarrjeve me pronësi dominuese të shtetit në periudhën nga viti 2000 deri në vitin 2004, me procedurë të shkurtuar.