Home LAJME Saraçini: Streha e fundit e kësaj makine qëndron në pseudo-patriotizmin nacionalistë prandaj,...

Sot, para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, 123 qytetarë dhe qytetare promovuan platformën për politikë qytetare – Hajde! Anëtarët e HAJDE, të ulur në karrige