Home LAJME Samsung Galaxy S6 do të jetë i tëri prej metali dhe ekran...

Samsung Galaxy S6 do të bëhet tërësisht ose pjesërisht nga metali, dhe ky detaj është përmendur për një kohë të gjatë tashmë. Në fakt, faqja