Home SPORT Reportazhi i RTSH-së për Shkëndijën e Tetovës – VIDEO

Moderatorja e emisionit sportiv „Rubrika sportive“ në Radio Televizionin shqiptar (RTSH), Hygerta Sako, para ca ditësh ka qëndruar në Tetovë, ku ka përgatitur një reportazh për KF Shkëndija. Gjatë kësaj vizite ajo ka intervestuar trajnerin Qatip Osmani, kapitenin Ferhan Hasani, zëvendëskapitenin, Ardian Cuculi dhe tifozin Krenar Osmani. Të gjithë këta për mikrofonin e RTSH-së kanë deklaruar se Shkëndija mund ta kaloj Helsinkin e Finlandës. Për më shumë ndiqeni reportazhin…