Home VIP Reperi nga Tetova publikon këngë të dhimbshme për Aulonin – VIDEO

Vrasja e Aulonit ka prekur jo vetëm miqtë dhe familjarët, por gjithë Kosovën.

Kjo ka nxitur edhe reagim të madh tek qytetarët, të cilët kanë paralajmëruar edhe protesta, shkruan ORAinfo.

Ndërsa për vrasjen e Aulonit janë publikuar edhe këngë nga shoqëria e tij.

Këngë për Aulonin ka bërë edhe reperi nga Tetova Xon. Ai ka dërguar në adres të ORAinfo këngën të cilën ia ka kushtuar Aulonit.

Egzoni në këngën e tij mallkon vrasësin, ndërsa lutet që Auloni të shkojë në xhenet. Për me shumë dëgjojeni këngën.