Home LAJME Rangellova: Jam e dyshuar për organizim të pagesave në emër të partisë

рангелова

Deputetja e VMRO-DPMNE-së, Daniela Rangellova ka qënë në Prokurorinë Speciale dhe pas daljes nga nga PSP-ja ajo tha se u thirrë vetëm për të t’iu thënë se për se është e dyshuar pa i parë provat kundër saj.

-Jam e dyshuar për organizim të pagesave më 2010. Mbetëm me kaq dhe deklaratë do të japë herën tjetër kur do të më mundësohet edhe shqyrtimi i provave, tha Rangellova.