Home LAJME Pse miliarderi shfaqet çdo herë me të njejtën maicë ? (Foto)

Çdo ditë unë mbajë shumë vendime të rëndësishme dhe përpiqem për të hequr qafe ato të parëndësishme. Edhe këto vendime të parëndësishme në dukje të tilla si veshje, thotë Zuckerberg.

Mark Zuckerberg pothuajse gjithmonë shfaqet në publik në të njëjtën maicë pambuku gri.

Veshja e njëjtë e miliarderit nuk u shpëtuar përdoruesve të shumtë dhe kurioz të rrjeteve sociale, dhe kohët e fundit, por ai drejtpërsëdrejti është pyetur pse ai është i veshur gjithmonë me të njëjtën maicë gri.

“Unë dua të thjeshtojë jetën time. Çdo ditë unë mbajë shumë vendime të rëndësishme dhe përpiqem për të hequr qafe ato të parëndësishme.

Edhe këto vendime të parëndësishme në dukje të tilla si veshje apo çfarë duhet të hani për mëngjes, marrin kohë dhe energji që mund të reflektojmë në pyetje të rëndësishme” tha shefi i Facebook-ut, Mark Zuckeberg.

Ai shpjegoi se, sigurisht, nuk është njëjtë maicë, por në veshjet e tij ka maicë të shumta të njëjta.

Gazetarët amerikanë kanë krahasuar me gjeniun Steve Jobs i cili gjithmonë ishte veshur xhinse dhe me fanellë të zezë e të thjeshtë.

Ai gjithashtu u ka sugjeruar punonjësve të tij gjithmonë të veshin të njëjtat rroba.

Image

Image

Image