Home LAJME Protesta masive në Shkup: Politikanët marrin paratë e fukarenjve, që të rrisin...

Me hedhjen e monedhave para godinës së Qeverisë, qytetarët protestuan kundër tatimit të honorarëve duke shprehur revoltën e tyre ndaj vendimit të qeverisë. Me parullat “Hajna”, “Përfitues”, “Na morët bukën”, ata i kërkuan Qeverisë të heq dorë nga synimi i saj për të marrë një të tretën e përfitimit të qytetarëve për të ndërtuar fasada dhe përmendore.

Ndiqeni videon e mëposhtme të protestës nga fillimi e deri në fund, deklaratat e Bajrush Mjakut e të tjerëve.

*Video është vetëm në gjuhë maqedonase
Linku direkt per smartphone :ndiqni videon ne Youtube https://www.youtube.com/watch?v=U_V4DUt1rzM