Home LAJME Prej nesër rriten pagat në Maqedoni: Ja sa do të merrni prej...

Siç njoftua edhe nga Qeveria në programin e saj për 2014-2018, prej muajit të ardhshëm punonjësit administrative do të marrin paga më të larta prej 4 për qind.

Qeveria ka parashikuar fonde në buxhet për rritjen e pagave prej katër për qind për administratën, duke filluar nga tetori si dhe të pensioneve dhe ndihmës sociale për pesë për qind prej vitit të ardhshëm, u njoftua nga kryeministri Nikolla Gruevski për punën e bërë në 100 ditët e para të qeverisjes.

Më poshtë TetovaSot po ju sjell edhe skemën e pagave me ndryshimin e ri e pagave më të larta prej 4%, duke filluar prej nesër.

1