Home LIFESTYLE Plisat largojnë Shvercerat, afrohen me Ballistët e Tetovës – VIDEO

Ballistët e Tetovës janë pjestarë të grupimit të Tifozave Kuq e Zi ndërsa Plisat e Prishtinës, Tirana Fanatics dhe Shvercerat e Shkupit kishin bërë një bashkim të tri grupeve të kryeqyteteve shqiptare kundrejt Tifozëve Kuq e Zi duke u dalluar nga të tjerët mirëpo sot në ndeshjen kundrejt Maqedonisë mungojnë Shvercerat. Nga ky moment si duket gjërat do të ndryshojnë në tifozerinë kombëtare…