Home LAJME Përkeqësohet situata në Gjorçe, policia ka mbyllur të gjitha rrugët (foto)

gjorce

Disa qindra njerëz janë mbledhur në lagjen Gjorçe Petrov dhe janë drejtuar drejt ndërtesës së  komunës. Banorët pas vrasjes së 19 vjeçarit Angell.P  janë të revoltuar dhe disa prej tyre nga revolti kanë djegur disa kontenierë. Situata në këtë lagje është e tensionuar.

Për të parandaluar më shumë trazira, policia ka mbyllur të gjitha rrugët në lagje dhe në këtë moment nuk është e mundur hyrja, madje edhe për qytetarët që jetojnë në Gjorçe Petrov dhe duan të arrijnë në shtëpitë e tyre.

убиство-во-Ѓорче-9убиство-во-Ѓорче-7gjorce

Foto: Telegraf.mk