Home LIFESTYLE Pas Thaçit dhe Ahmetit edhe Sela me një hoxhë afër vehtes –...

Lojërat politike si duket kërkojnë të kesh afër vehtes edhe predikues fetar. Këtë më së miri din ta luaje partia e Ali Ahmetit e cila në zgjedhjet e fundit mori mbështetjen e Bashkësisë Fetare të Maqedonise dhe rezultoi tepër e suksesshme. Prej atëhere funksionarët e kësaj partie nuk hezitojnë të jenë afër hoxhallarëve në çdo moment të mundshëm. Së fundmi Ali Ahmeti ishte në një iftar luksoz me reisin e BDI-së Sulejman Rexhepin, nuk vonoi shumë edhe Menduh Thaçi ishte në iftar së bashku me reformistët e BFI-së, kryetarët e komunave të Tetovës dhe Gostivarit nonstop janë afër hoxhallarëve por nuk ngeli pas as kryetari i komunës së Strugës Zijadin Sela i cili u shfaq me birra kohën e fundit dhe këtë e shfrytëzuan oponentët që ta sulmojnë por ja kundër reagimi vjen menjëhere: Ai e preu shiritin e shëtitores së re të Strugës së bashku me myftiun e Strugës Salim Sulejmani.

Nuk dihet një gjë: A bëjnë dua hoxhallarët për politikanët e opozitës me pagesë apo pa sepse për ata të pushteti e bëjnë në kembim të vakëfeve./Shqipmedia

iftar-molla-sula-640x427

11

shetitore-640x480