Home LAJME Partia e Fortë shpallë fitoren. Kemi fituar 121 %

Partia e Fortë nuk i ka pritur rezultatet e KQZ-së, por ka dalë vetë me ato.

Sipas zyrtarëve të kësaj partie ata kanë dalë fitues absolut në Prishtinë.

Partia e Fortë, zbulon se ata kanë fituar jo më pak se 121 % të votave, dhe në këtë mënyrë, kryetari lexhendar, Visar Arifaj do të “jetë” edhe kryetari i ri Prishtinës.