Home LIFESTYLE Parada shqiptare në Nju Jork – VIDEO

Në Manhatan të Nju Jorkut po zhvillohet “Parada Shqiptare”, një aktivitet i përvitshëm ku marrin pjesë mijëra shqiptaro-amerikanë. Këtë vit, parada ka si temë arbëreshët dhe kulturën e tyre. Kolegu ynë Ilir Ikonomi na dërgoi këtë material nga Nju Jorku pak përpara fillimit të paradës.