Home LAJME Panairi i librit 2014

Nga dita e sotme (08 pirll 2014) hapet panariri i librit në Shkup, si një nga ngjarjet më të rëndësishme kulturore. Ku do të kemi prezent vepra nga autorë vendas dhe të huaj, vepra letrare bashkëkohore dhe klasike, literaturës shkencore, enciklopedi dhe veprave në fushën e kulturës dhe artit.

Gjatë gjashtë ditëve sa do të jetë i hapur panairi, adhuruesit e librit do të kenë mundësinë të vizitojnë stenda të më shumë shtëpive botuese nga vendi dhe si dhe shtëpive botuese nga rajoni.

Panairi i 26-të i librit fillonë më 08 prill kurse mbaron më 14 prill./Almakos