Home LAJME Pamja dramatike: Të vozitesh në rrugën më të rrezikshme në botë (FOTO/VIDEO)

Një video dramatike që është publikuar në YouTube tregon kushtet e pabesë që shoferët po ballafaqohen rregullisht me kthesat e rrezikshme të rrugës piktoreske të Oqeanit Atlantik në Norvegji.

Kur koha është e mirë, vozitja në rrugën 8.3 kilometra e cila është e rrethuar nga një pamje që të lë pa frymë përgjatë bregut perëndimor të Norvegjisë, që është një kënaqësi e vërtetë për të gjithë shoferët.

Por koha nuk është gjithmonë në anën tuaj! Pastaj, shoferët luftojnë me erërat e forta dhe goditjet e valëve që dërgojnë ujin e ftohtë përmes barrikadës.

Në videon minuta, mund të shihni qiellin e errët dhe valët e turbullta të perspektivës së shoferit.

Në kthesat që shtrihet mbi Detin e Norvegjisë, ura e gjatë 259 metra krijon një iluzion optik për shoferët të cilët po i afrohen asaj pike. Duket se ura po bie në oqean, por kjo ishtë vetëm një iluzion.

Me një gamë të kthesave emocionuese rruga e Atlantikut është lënë plotësisht të pambrojtur dhe në mëshirën e Atlantikut të Veriut.

1

2

3

4

5

6

7

8