Home LAJME Padi penale për një banore të Kërçovës për shkak lëndimit trupor të...

polic

Për shkak ekzistimit të bazave të dyshimit për vepër të kryer penale “lëndim trupor”, Stacioni policorë në Kërçovë parashtroi padi penale kundër V.V (43) nga fshati Bërzhdani i Kërçovës.

E denoncuara veprën penale e ka kryer më datën 29 maj, këtë vit, gjatë një zënke me burrin e saj. Ngjarja ka ndodhur në shtëpinë familjare në fshat, rreth orës 15, për shkak mospajtimeve të caktuara ka ardhur deri në konflikt verbal mes të denoncuarës dhe bashkëshortit të saj.