Home LIFESTYLE Pacquiao i bën të lumtura 1.000 familje, ua ndërton nga një shtëpi...

Në botën e sportit, atletët pasi fitojnë shumë para, disa prej tyre i përdorin ato në ndihmën e të varfërve.

Kështu, boksieri i ‘ndeshjes së vitit’, Manny Pacquiao, edhe pse humbi, ai i fitoi më shumë se 100 milionë dollarë dhe tash po i përdor paratë për iniciativa bamirëse. Ai i ka strehuar 1000 familje në Provincën Sarangani.
Filipinasi shkroi në Facebook: “Jam shumë i lumtur që po i jap shtëpia njerëzve në Provincën Sarangani prej xhepit tim më shumë se 1000 familje kanë përfituar”.