Home VIP “On Records” falsifikoi kontratën e Mozzik & Getinjo? – VIDEO

Pakënaqësitë që patën me labelin, i cili i bëri të famshëm vëllezërit Mozzik dhe Getinjo, bënë që kjo dyshe të largohet dhe kështu të nisë një “luftë” mes tyre, fundin e së cilës nuk e dinë as vet protagonistët.

Me akuza, denoncime e seanca gjyqësore, ishin ditët për vëllezërit dhe menaxherët e “On Records”, duke bërë që gjithçka që ishte ndërtuar deri më tani mes tyre të kthehej përmbys.

Por, Shpresa Berisha–Rexhepi, avokate e reperëve, ka kërkuar shtyrjen e seancës për shkak se konsideron se “On Records” ka falsifikuar kontratën dhe origjinali duhet të shqyrtohet nga Gjykata.

Më shumë shikoni videon më poshtë.