Home Uncategorized Nusja e Albi Nakos, stërvitje “pikante” në kushtet e shtëpisë

Ajo është një nga balerinat më të mira në Shqipëri dhe njëkohësisht bashkëshortja e një prej koreografëve e balerinëve të talentuar, siç është edhe Albi Nako.

Klaudia Pepa me sa duket, nuk i largohet profesionit të saj as në ambientet e shtëpisë, pasi e kemi parë edhe më parë, duke u ushtruar në ambientet ku ka kaluar pushimet.

Balerina Pepa shfaqet në një foto duke bërë sparkatën dhe veprime të tjera koreografike. Performanca e saj është tejet e lartë duke provokuar me pozat “pikante” dhe trupin tejet të tonifikuar.