Home LIFESTYLE Nuk ndalet dot boshatisja e Strugës!

Mbi 10 persona nga fshati Dollogozhdë kanë përfituar viza pune në Gjermani. Ditëve të fundit,ashtu si në lokalitetet të tjera të Strugës edhe në fshatin Dollogozhdë vazhdon largimi .Sipas të dhënave të marra në rrugë jozyrtare vetëm këto 3 muaj të fundit nga fshati në drejtim të Gjermanisë janë larguar mbi 10 të rinj, ndërkohë po aq të tjerë presin të largohen pasi fazën e aplikimit e kanë përmbushur dhe janë në pritje të përgjigjes .Mospasja e një politike të mirëfilltë punësimi larg nepotizmit dhe linjës partiake në Strugë nga viti në vit rrit numri atyre sidomos e të rinjve që në forma të ndryshme largohen nga vendi i të parëve.