Home Uncategorized Nudo e sensuale në shtratin e varur

Beyoncé ka publikuar në web disa foto nga turneu i saj i fundit nëpër botë. Gjithmonë seksuale dhe më e bukur se kurrë, këngëtarja shfaqet edhe nudo në një shtrat të varur, duke vështruar qiellin. Një publicitet i madh ky që këngëtarja i bën vetes, në pritje në daljes së albumit të fundit, më 2014-ën.