Home LAJME Një tren e ka shkelur një grua në Prilep

treni_969727125

­ Një grua, identiteti i të cilës ende nuk është i njohur, e humbi jetën pasi mbrëmë vonë në të ka goditur një tren udhëtues i cili ka qarkulluar në relacionin VelesManastir.

Ashtu siç kumtoi MPB, deri te fatkeqësia ka ardhur në orën 23 e 10 minuta në stacionin hekurudhor në Prilep. Gruaja ka vdekur në vendin e ngjarjes. Stacioni policor Prilep ka kryer kontroll në vendin e fatkeqësisë. Ndërmerren masa për konfirmimin e identitetit të gruas së vdekur dhe për zbardhjen e tërësishme të rastit.