Home LAJME Një i moshuar nga Kërçova është gjetur i vdekur para hyrjes së...

lenta-policija

Një i moshuar 81-të vjeçar është gjetur i vdekur para derës të hyrjes së shtëpisë të tij, njoftimi sot polica.

I moshuari S.P.G është gjetur dje rreth orës 20:35 nga ana e djalit të tij.

Ekspertizë në vendngjarje kanë kryer prokurori publik dhe ekipe ekspertësh nga stacioni policorë i Kërçovës.