Home LAJME Një 12 vjeçar kërcënon me revole në shkollën “Istikball” në Tetovë

Një 12 vjeçar ka sjell revole me karikator të mbudhur duke e drejtuar në barkun e një nxënësi pas një zënke verbale që ndodhi në shkollën “Istikball” në Tetovë, informon zëdhëënësi i SPB të Tetovës, Marjan Josifovski.

Rasti është paraqitur nga një moshtar i tij, i cili bashkë me prindin e tij kanë parqitur rastin, ndërsa kjo ka ndodhur në kohën e pushimit të vogël, para klasës kur një nxënës i të njëtës moshë ka nxjerr revolen nga brezi dhe ka drejtuar në bark nxënësit tjetër.

“Në koordinim me Prokurorin publik ndërmerren gjtiha masat dhe aktivitetet për zbardhjen e rastit”, ka thënë Josifovski.