Home LIFESTYLE Në Shipkovicë do të ndërtohet sallë e re sportive

Sot filluan matjet për ndërtimin e sallës sportive në Sh.F. “Rexhep Voka.” – Shipkovicë.

Salla do të jetë në siperfaqe 650 m2 , model 1, do të jetë me pajisje sportive për gjimnastik, volejboll, hendboll, basketboll, me zhveshtore dhe toalete.

Punimet duhet të përfundojnë në vitin shkollor 2017/2018. Përndryshe kjo është salla e parë sportive e ndërtuar në malësine e Sharrit.