Home LAJME Ndiqni numërimin e votave online për secilën komunë

Lexues të nderuar, veçanërisht të gjithë ju që dëshironi shpejt dhe saktë të informoheni për procesin e numërimit të votave në secilën komunë të Kosovës, respektivisht në 34 komuna nga 38, për shkak të incidenteve në katër komunat me shumicë serbe, mëposhtë mund ta gjeni linkun ku jepen rezutatet e numërimit të votave direkt nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve.

Mjafton ta zgjidhni komunën për të cilën jeni të interesuar dhe të dhënat procesohen direkt nga KQZ në momentin që ato numërohen./Almakos

http://82.114.76.26/NightResults/Results.aspx?RaceID=1&UnitID=1&IsPS=0&Turnout=0&LangID=2