Home LIFESTYLE Ndërron Jetë Babai I Ferhan Hasanit

Sot ka ndërruar jetë babai i futbollistit të njohur të Shkëndijës, Ferhan Hasanit. Tashmë i ndjeri Mahmud Hasani kohëve të fundit vuante nga sëmundja që rezultoi e pashërueshme, ndërsa gjatë kësaj kohe kjo ndikonte te biri i tij (Ferhani), me këtë të fundit që vërehej sado pak se nuk ndjehet shumë i rahatshëm dhe i aq lirë për të luajtur në fushën e gjelbërt.

Kujtojmë që varrimi i të ndjerit Mahmud Hasani bëhet sot pas namazit të ikindisë.