Home LAJME Ndëprerje disaorëshe e komunikacionit në aksin Mavrovë – Dibër tek Ura e...

rruge

Komunikacioni në aksin Mavrovë – Dibër, nga Ura e mullisit deri në fshatin Kosovrast i Poshtëm, sot prej orës 13 deri në orën 17 do të jetë në ndërprerje.

Shkak për ndërprerjen, siç informoi Lidhja Automote e Maqedonisë, është zbatimi i aktiviteteve ndërtimore në këtë pjesë të rrugës.

Në rrugët e tjera në shtet komunikacioni zhvillohet nëpër rrugë të thata, ndërsa në vendkalimet kufitare nuk ka ngecje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.