Home LAJME Mustafa shpallë fitoren e LDK – së në shumë komuna

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, para pak çastesh në një konferencë për media tha se LDK ka arritur të shpall fitore në shumicën e komunave.

Mustafa falënderojë të gjithë qytetarët që ju ka besuar vota, si dhe komisionarët për punën e madhe që e ka bërë.

Lidhja Demokratike e Kosovës, sipas Mustafës ka fituar në Podujevë, Istog, Fushë Kosovë, Gjilan dhe Pejë.

Ai është i bindur se në Prishtinë do të fitojë, duke shtuar se pas pak do të dal me rezultat përfundimtarë.