Home SHENDETESI Mjekesia riprodhues dhe Qendrat e Sterilitetit Acibadem

almir4 copy

Eshte vleresuar se 1 ne 7 çifte ne mbare boten kane probleme konceptuese. Steriliteti ka ndikim te thelle psikologjik dhe social dhe sot ekzistojne edhe trajtime premtuese per t’ju ndihmuar te permbushur endrren tuaj per te pasur nje femije.
Mjekesia riprodhues dhe Qendrat e Sterilitetit Acibadem ofrojne sherbim te integruar, te bazuara ne deshmi per diagnostikimin dhe trajtimin e infertilitetit dhe ekipi yne i perkushtuar ndaj problemit ne fjale do t’ju ndihmoje permes çdo hapi te kesaj pervoje!almir2

Per te identifikuar sakte problemet riprodhuese dhe gjetur zgjidhje te pershtatshme kryhet nje procesi i gjere i testimi dhe vleresimi. Nje prej ketyre zgjidhjeve eshte fertilizimi in vitro (IVF) dhe duke qene i perkushtuar per risi, specialistet riprodhues te Acibadem punojne me teknologjite me te fundit IVF, duke arritur sukseset nga me te medha se kurre me pare. Riprodhimi i asistuar kryhet se bashku me diagnozen gjenetike para-transplantim per diagnostikimin e nje semundje gjenetike ne embrione te hershme perpara transplantimit dhe shtatzenise. Qellimi kryesor eshte per te parandaluar transmetimin e kushteve gjenetike, qe shkaktojne semundje te renda ne femijet e prinderve qe jane qofte te prekur me semundje ose jane bartes te tyre. Laboratori i Diagnozes Gjenetike Acibadem eshte nje qender rajonale e njohur, e pajisur me teknologjine dhe ekspertizen me te perparuar.

Mjekesia riprodhuese dhe Mjeket e Qendres se Sterilitetit Acibadem kane marre trajnime te specializuara dhe kane bere kerkime ne qendrat boterore te njohura ne Britanine e Madhe dhe Gjermani. Stafi yne klinike flet rrjedhshem ne shume gjuhe, duke perfshire edhe anglisht, gjermanisht dhe arabisht.

Nga Mjekesia riprodhuese dhe Qendrat e Sterilitetit Acibadem jane sherbyer mijera çifte çdo vit, dhe ato ofrojme si ne vijim keto:

almir copy copySherbime klinike
• Induksioni ovulacioni
• hiperstimulacion te kontrolluar Ovarian dhe Inseminim intrauterine (IUI)
• Kirurgjise Steriliteti
• Histerosalpingografi
• Sonografi infuzioni saline
• Laparoskopi diagnostike
• Laparoskopi (kirurgji endometrioze, miomektomi, salpingektomi, adheziolize, kirurgji kisti ovarian)
• Histeroskopi (polipektomi, rezekcion Septumi, miomektomi,detachment shkeputja e te adheionit intrauterine
Sherbime laboratorike:
• Mikroinjeksion
• Injeksion Sperme Standard (IVF) dhe Intra- citoplazmik (ICSI)• Metodat mikromanipulacioni (vizim i asistuar, shikim embrioni permes fragmenteve)
almir1 style=• Kirurgji Steriliteti
• Diagnoza gjenetike para-transplantimit
• Ko-kultura Endometriale
• TESE-mikrodisseksion (Mikro-TESE)
• Ngrirje Embrioni (edhe me metoda vitrifikacioni)
• Spermiogram (analiza e spermes)
• Analiza morfologjike e Spermes(sipas kritereve Kruger)
• Analiza fragmentesh ADN te Spermes

Per me teper informacion kontaktoni zyren e ACIBADEM ne Shqiperi:

Shqiperi-Tirane:
Kontakt: +355 692 266 525 [email protected]
Rr.Muhamet Gjollesha, Tirane- Albania