Home LAJME Mister në Bullgari: Shih se çfarë kapen me kamerë! (VIDEO)

Një pamje e pazakontë dhe misterioze është kapur me kamerat e disa turistëve të huaj në Plovdivë të Bullgarisë.

Turistët e huaj ishin duke ecur pranë Jindolës, në mes të maleve Rila dhe maleve të Rodopit, kur papritmas kanë filmuar këtë figurë misterioze, për të cilën mediat e huaja thonë se ai ka pamjen e një alieni.

Në po këto male thuhet se ka histori magjike dhe mitologjike. Për më shumë shikoni videon dhe gjykoni vetë.