Home LIFESTYLE Mijallkov në seancë dëgjimore në PSP

Ish shefi i policisë sekrete Sasho Mijallkov është paraqitur në PSP për të dhënë dëshminë e tij. Mijallkov është i shoqëruar nga avokati Lupço Shvërkovski, ish prokurori shtetëror i cili zëvendëson avokatin e deritanishëm të Mijallovkit, Nikolla Dodevski.

Për momentin nuk dihet se për cilin rast konkretisht është i ftuar në Prokurori. Përndryshe Mijallkov është i dyshuar në rastet “Target”, “Tortura” dhe “Target”.