Home LAJME Mbishkrime në restorantin Australian: Na vjen keq, ndalohet hyrja për muslimanët

Mbishkrimi i restoranit është publikuar në rrjetet sociale dhe ka nxitur reagime të ndryshme.
Në qytetin australian Longreach, pronari i restorantit në një tabelë në hyrje