Home LIFESTYLE Mastercard po teston skanerin e gishtave për kartat e parave – VIDEO

Tani një ndër kompanitë më të mëdha të kartave të blerjeve po bën një investim të madh duke vendosur skaner gishtash në kartat e blerjeve.

Duke parë vjedhjet e mëdha të kartave tani Mastercard ka gjetur një zgjidhje.

Në qoftë se personi që ka kartën nuk përputhet me shenjat e gishtërinjve dhe tenton të blejë me të atëherë kjo kartë do t’i lëshojë një sinjal bankës dhe banka do të njftojë pronarin e kartës me anë të numrit të celularit.