Home SPORT Maqedonia nikoqire e turneut F4 të Ligës Evropiane në Hendboll

134151867

Turneu Fajnël-for i Ligës Evropiane në hendboll do të zhvillohet në Shkup, kumtuan nga Federata e Hendbollit të Maqedonisë, Turneu përfundimtar i Ligës Evropiane të Argjendtë do të mbahet më 15 dhe 16 maj të vitit 2018. Në mënyrë plotësuese do të përcaktohet se në cilën sallë do të zhvillohen ndeshjet.

Maqedonia në këtë sezon luan në Ligën Evropiane në grupin A së bashku me Kosovën, Letoninë dhe Austrinë. Nikoqiri, megjithatë, ka plasman të garantuar në turneun fajnël-fol.

Ekipi i Maqedonisë viteve të kaluara rregullisht kanë arritur në finale, por asnjë herë nuk arriti ta kalojë pengesën e fundit.