Home LIFESTYLE Maqedoni: Dënohet 2 vite burg për shkak se i grisi fletëvotimin gruas...

Gjorgje todorov (69) nga Kavadarci i Maqedonisë në zgjedhjet e 11 dhjetorit vitin e kaluar në vendvotimin ku aj voton ka shkuar me bashkëshorten që të realizojnë të drejtë e votimit. Pasi ka votuar ai vet, i është afruar gruas së tij pas paravanit mirëpo anëtarët e komisionit nuk e kanë lejuar një gjë të tillë. Pasi gruaja e tij merr fletvotimin dhe të hudh në kuti ai i’a merr nga dora dhe e gris atë ndërsa procesi i votimit është ndërprerë. Gjykata e Velesit e ka dënuar atë me 2 vite burg shkruajnë portalet maqedonase transmeton Shqipmedia.