Home LAJME Mamaja e Kim Kardashian video intime si e bija

Bëmë mama të të ngjaj. Mamaja e Kim Kardashian ka pranuar në reality show , “Keeping Up With the Kardashians”, se ka xhiruar edhe ajo një video pornografike. Kris Jenner ka treguar se ajo dhe partneri i saj Bruce Jenner kanë xhiriuar një video të tillë gjatë intimitetit të tyre.

Por Bruce ka reaguar duke theksuar se ajo video nuk krahasohej me videot e Kim Kardashian, si dhe që çifti Jenner e ka fshirë menjëherë sapo e ka parë videon.