Home LIFESTYLE LSDM-ja u bë me nënkryetar shqiptar

Muhemd Zeqiri është zgjedhur nënkryetar i LSDM-së. Këshilli qendrorë partisë në mënyrë unanime i përkrahi propozimet e kryetarit Zoran Zaev. Gjithashtu u zgjodhën edhe anëtarët e ri të kryesisë dhe sekretari gjeneral. Përveç Zeqirit funksionin e nënkryetarit në parti do ta kryejnë edhe Oliver pasovski, Petre Shilegov, Blagoj Bocvarski, ndërsa nënkryetarë mbesin edhe Damjan Mançevski dhe Frosina Remenski. Për sekretar gjeneral të LSDM-së u zgjodh nënkryetari i deritanishëm Aleksandar Kiracovski.