Home LAJME Linjë e re telefonike në MSH për kontakt të drejtpërdrejtë me qytetarët

133743137

Ministria e Shëndetësisë vendosi linjë të re telefonike për komunikim të drejtpërdrejtë të qytetarëve me ministrin dikasterial Arben Taravari përmes aplikimeve celulare viber dhe whatsapp.

Ka filluar të funksionoj edhe linja telefonike 071/349-999 në të cilën qytetarët përmes porosisë elektronike mund të drejtohen deri te ministri me ide, propozim, lëvdata ose megjithatë për disa parregullsi të caktuara, tentime për korrupsion dhe parregullsi me të cilat janë ballafaquar në funksionimin e sistemit shëndetësor.

“Qëllimi i #PërshëndetjeTaravari është që personalisht t’i dëgjojë mendimet dhe përvojat e qytetarëve nga sistem shëndetësor dhe bashkërisht ta ndryshojmë perceptimin për shëndetësinë tonë”, thuhet në deklaratën me shkrim Taravarit.

Ministria e Shëndetësisë përkujton se komunikimi me ministrin Taravari do të zhvillohet thjeshtë me porosi elektronike përmes viber-it dhe whatsapp-it, të cilat mund t’i dërgojë secili qytetar në numrin e telefonit 071/349-999.