LAJME

0 89

Tashmë në Ohër banojnë rreth 7000 shqiptarë, shumë prej të cilëve prej kohësh janë të regjistruar si turq. Ndërkohë, shqiptarët e krishterë që jetojnë...
0 88

Vazhdon ulja e numrit të nxënësve në Strugë. Kjo dukuri më qartë shihet në shkollën e mesme...
0 80

Papastërtia, vjedhjet dhe pasiguria, vazhdojnë të jenë të pranishme në lagjen e studentëve në Tetovë. Alsat disa herë ka...
0 113

Më 21 shtator është rrëmbyer një vajzë e mitur, nxënëse e shkollës ‘Pero Nakov’ në Kumanovë gjatë pushimit të madh. Vajza bashkë em shoqet ka...
0 73

Kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi të hënën e nis rrugën e fitores. Në ora 19.00 Teuta Arifi do të promovojë kandidatët për...
0 39

Nga viti 2007 deri në maj të vitit 2017 Qeveria e kaluar e udhëhequr nga VMRO-DPMNE për tërheqjen...
0 59

Shtetet e Bashkuara kanë propozuar një varg sanksionesh të reja nga Kombet e Bashkuara, kundër Koresë së Veriut. Propozim-rezoluta, e shpërndarë tek anëtarët e Këshillit...
0 75

Rrjeti social Facebook tha se ka informuar hetuesit amerikanë se ka zbuluar se i ka shitur reklama një fushate ruse, e cila ka pasur...
0 95

Me koncert nga grupit “Foltin” sonte përfundon në Suli han edicioni i sivjetmë i Verës së Shkupit. Foltin...
0 97

Gjatë vizitës së nënpresidentit të SHBA-së Majk Pens më 2 gusht, në Podgoricë pritet ndërprerje e tërësishme...